Aktuelt
Aktuelt
14.01.2019

Elever lærer om inkludering gjennom internasjonale prosjekter

Jobber du i skolen? Gjør som lærer Torhild Fjærbu Aasbø og søk midler hos Diku til internasjonale prosjekter.

Elevutveksling, kompetanseheving for ansatte og spennende samarbeidsprosjekter: Internasjonalisering i skolen kan gjøres på mange ulike måter. I alle tilfeller bidrar utdanningssamarbeid på tvers av landegrenser til styrket kvalitet i utdanningen. 

Gjennom EUs utdanningsprogram Erasmus+ kan du få støtte til internasjonalt samarbeid med skoler, lærere og elever i hele Europa. Disse mulighetene har lærer Torhild Aasbø benyttet seg av – se videoen og la deg inspirere!

 

Utdanningssamarbeid på tvers av landegrenser kan ta mange former, enten det skjer hjemme eller gjennom opphold i utlandet. Uansett skoletrinn finnes det en rekke muligheter for å få støtte til ditt prosjekt.

Diku – Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanning – kan hjelpe deg både med å finne frem til riktig program og med veiledning i søknadsarbeidet.

28. januar arrangerer Diku et seminar for alle som er interesserte i å søke midler gjennom Erasmus+ Strategiske partnerskap. Dette er midler som støtter faglig samarbeid i Europa som skal utvikle, utveksle og prøve ut nyskapende praksis og pedagogisk metode. Målet er å styrke utdanningskvaliteten innenfor alle utdanningsnivå og læring på tvers av landegrenser. 

Les mer og meld deg på! (Påmeldingsfrist: mandag 21. januar)