Erasmus+ kontaktseminar for konsortiumkoordinatorer

Leder du et Erasmus+-prosjekt som er bygget som et konsortium? Har du lyst til å påvirke kurstilbudet for ansatte du jobber for/med? Har du behov for å treffe andre som administrerer like prosjekter?

HK-dir inviterer til deltakelse på et kontaktseminar for konsortiumkoordinatorer innen barnehage- og skolesektor. På seminaret vil du få mulighet til å snakke med kurstilbydere fra hele Europa, representanter fra EU-kommisjon, ansatt(e) fra HK-dir og flere andre.

Last ned programmet her

I juni 2022 kan du delta på "Towards high quality in school education mobility projects - a dialogue between coordinators of accredited mobility consortia, course providers and National Agencies” - en internasjonal møteplass som vil hjelpe deg med å knytte kontakter med relevante kurstilbydere. 

Seminaret legger til rette for at kurstilbudere og «kurskjøpere» kommer i dialog for å sikre kurstilbud av høy kvalitet. 

Seminaret er for koordinatorer av konsortiumprosjekter, dvs. hovedsakelig representanter fra barnehage- og skoleeiere.  Søkerseminaret er på engelsk og skjer i Köln, Tyskland. Det vil komme deltakere fra mange europeiske land. 

Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse vil velge inntil 3 personer (maks én deltaker fra hver institusjon) som kan delta. HK-dir deltar også i seminaret. Utvalgte deltakere forplikter seg til å delta på hele seminaret.

Fyll ut interesseskjemaet, og gi oss en kort begrunnelse på hvorfor du ønsker å delta.

Icon showing a calendar
Påmeldingsfrist:
Tid:
Fra: 13. jun. 2022 09:00
Til: 14. jun. 2022 13:00
Spørsmål?
Send en e-post til
erasmuspluss@hkdir.no
Praktisk informasjon:

Denne aktiviteten er en Training and Cooperation Activity (TCA) under Erasmus+.