eTwinning-kontaktseminar: "Nordic Kindergarten Pedagogy meets & plays with technology"

eTwinning Norge sender tre deltagere til Danmark for å delta på en workshop med fokus på digitalisering, leken læring og teknologi i barnehager, samt utendørs læring. 

7.-9. september 2022 kan du delta på en internasjonal workshop i Esbjerg, Danmark. Målgruppen er pedagogisk ansatte og ledere i barnehager. Totalt samles 40 deltagere fra de nordiske og baltiske landene i tre dager med intensivt og lekent samarbeid for øye. Workshopen vil fokusere på nettverksbygging slik at du vil ha en eller flere partnere for fremtidige samarbeid og prosjekter etter endt deltagelse. Gjennom hele workshopen vil det være inspirasjon, presentasjoner, informasjon om dansk/nordisk pedagogikk og leken læring med ny teknologi.

Seminaret består av både korte presentasjoner og praktiske aktiviteter der deltakerne lærer sammen og planlegger små eTwinning-prosjekter/samarbeid, som de deretter kan gjennomføre med sine egne barnegrupper på tvers av landene.

Arbeidsspråket vil være engelsk.

Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse vil velge ut tre personer som kan delta. Utvalgte deltakere forplikter seg til å delta på hele seminaret. Deltakere som HK-dir velger, får dekket kostnader til reise, to netter på hotell og kursavgift.
Seminaret finner sted på Hotel Britannia i Esbjerg som ligger på sør-vest kysten av Danmark. Nærmeste internasjonale flyplass til Esbjerg er Billund (65 km). Fra København lufthavn tar det 4 timer med tog.

Program kommer.

Meld din interesse innen 12. august 2022 kl 12:00. De som blir valgt ut vil bli kontaktet.

Icon showing a calendar
Påmeldingsfrist:
Tid:
Fra: 7. sep. 2022 13:00
Til: 9. sep. 2022 13:00
Spørsmål?
Send en e-post til
etwinning@hkdir.no