eTwinning-seminar: "Digitalt samarbeid i barnehagen"

11.-13. april sender eTwinning Norge to barnehagelærere til Reggio Emilia i Italia på workshop. Kanskje du er en av dem som får reise for å lære mer om hvordan du kan samarbeide digitalt og internasjonalt med andre barnehager i Europa?

Last ned programmet her

eTwinning er en plattform som gir barnehagelærere en unik mulighet til å delta i spennende internasjonale samarbeidsprosjekter med barnehager fra hele Europa. Ved å bruke digitale verktøy kan man jobbe sammen på tvers av landegrenser og utveksle kunnskap, erfaringer og kultur. eTwinning gir også lærere og barn muligheten til å utvikle sin digitale kompetanse og samtidig få erfaring med å jobbe i et internasjonalt team. Det er gratis å delta i eTwinning-prosjekter og det er enkelt å komme i gang. Bli med i dag og oppdag en verden av muligheter for læring og samarbeid!

På seminaret i Reggio Emilia vil du få treffe rundt 40 andre lærere fra ulike land i Europa. Og som deg, er de alle er nybegynnere i eTwinning. Sammen vil dere få muligheten til å sette dere inn i verktøyet og plattformen, utvikle idéer til prosjekter, og, gjennom kyndig veiledning fra erfarne eTwinnere, få anledning til å starte opp samarbeid som du kan sette ut i livet når du er tilbake i barnehagen din. Arbeidsspråket på seminaret er engelsk.

Vi velger ut to barnehagelærere som får delta på seminaret og får dekket kostnader til reise, hotell og kursavgift. Utvalgte deltakere forplikter seg til å delta på hele seminaret.

Meld din interesse her!

Icon showing a calendar
Påmeldingsfrist:
Tid:
Fra: 11. apr. 2023 14:30
Til: 13. apr. 2023 13:30
Spørsmål?
Send en e-post til
etwinning@hkdir.no