eTwinning-seminar: "Implementing eTwinning in Erasmus+ projects for German Teachers"

Er du tysklærer i ungdomsskolen og har lyst til å lære mer om eTwinning og Erasmus+? Da kan du søke om å få delta på et spennende og lærerikt kontaktseminar i Leuven, Belgia 2.-4. mars 2023!

Last ned programmet her

På seminaret får du tips og triks som vil hjelpe deg å starte eTwinning-prosjekter, og du får lære hvordan du på en god måte kan implementere disse i Erasmus+-prosjekter. I tillegg får du møte tysklærere fra andre land i Europa som du kan knytte kontakt og opprette samarbeid med.

Målgruppen er tysklærere i ungdomsskolen med eller uten erfaring fra eTwinning og Erasmus+. Arbeidsspråket for seminaret er tysk og engelsk.

Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse vil velge ut to personer som kan delta. Utvalgte deltakere forplikter seg til å delta på hele seminaret. Deltakere som HK-dir velger får dekket kostnader til reise, hotell og kursavgift.

Meld din interesse her!

 

Icon showing a calendar
Påmeldingsfrist:
Tid:
Fra: 2. mar. 2023 14:30
Til: 4. mar. 2023 12:00
Spørsmål?
Send en e-post til
etwinning@hkdir.no
Praktisk informasjon:

HK-dir dekker oppholds- og reiseutgifter basert på faktiske utgifter etter rimeligste måte. Arbeidsgiveren dekker utgifter til måltid som ikke er inkludert i kursavgiften. Deltakere leverer reiseregning til sin arbeidsgiver, som deretter får refundert utgiftene når sluttrapporten er vurdert. Kopi av kvitteringer og deltakerbevis sendes til HK-dir sammen med sluttrapporten, senest én måned etter at seminaret er avsluttet.