Studietur til Toulouse, 15. - 17. januar 2020

Diku arrangerer studietur til Toulouse i Frankrike for utdannings- og yrkesrådgivere fra fylkeskommuner og videregående skoler.

Hovedformålet med turen er å besøke den anerkjente høgskolen INSA i Toulouse, som tilbyr et spesialprogram for norske studenter; det såkalte NORGINSA-programmet.

Med denne turen ønsker vi å involvere fylkene og skolene i å rekruttere elever til NORGINSA-programmet, samt gi et innblikk i de ulike tilbudene som finnes for elever, studenter og lærere i Frankrike. Studieturen vil gå over to dager og vil omfatte besøk på ingeniørhøgskolen INSA og møte med norske studenter, samt presentasjoner av ulike utdanningsmuligheter i Frankrike.

Toulouse er en vakker og sjarmerende by ved bredden av elven Garonne, den er regnet som Frankrikes teknologihovedstad og er en viktig del av europeisk flyindustri og romfart. Under besøket vil vi besøke Airbus som har sitt produksjonsanlegg i Toulouse.

Dersom du ønsker å delta, kan du fylle ut en interessemelding og sende til Diku innen fristen 22. november.

Påmelding, reise og opphold:

Det er begrenset antall plasser til turen, og Diku ønsker en balansert gruppe med deltakere fra hele landet. Avvent derfor bekreftelse fra Diku på at du har fått plass på turen før endelig påmelding og bestilling av flyreise.

Lenke til vår nettside om NORGINSA-programmet

 

 

Påmeldingsfrist:
Tid:
Fra: 15. jan. 2020
Til: 17. jan. 2020
Spørsmål?
Send en e-post til
frankrike@diku.no
Praktisk informasjon:

Representanter fra videregående skoler får dekket reise og opphold. Andre deltakere får dekket opphold, men må dekke reise selv.