Veilederseminar

Veileder du stipendiater i skapende og utøvende kunstfag? Bli med på digitalt veilederseminar onsdag 13. april! Tema for seminaret er psykisk helse og utfordringer stipendiater kan møte.

Hvem kan delta?

Veiledere for stipendiater i kunstnerisk utviklingsarbeid som er tilknyttet Nasjonal forskerskole i kunstnerisk utviklingsarbeid.

Praktisk informasjon

Seminaret arrangeres digitalt på Zoom, møtelenke deles med alle påmeldte deltakere. Språk: engelsk.

Innhold

Mange doktorgradskandidater fullfører aldri, eller blir kraftig forsinket. Tall fra 2016 viste at 34 prosent av 2009-kullet ikke hadde fullført etter seks år, som er målet myndighetene har satt for gjennomføring. Tallene er knyttet til vitenskapelig forskning, men problemstillingen er like aktuell innen kunstnerisk utviklingsarbeid. 

Seniorrådgiver Kristine Mollø-Christensen i bedriftshelsetjenesten ved Universitetet i Oslo treffer noen av ph.d.-kandidatene som er stresset og nedfor. I veilederseminaret forteller hun om årsaker, og deler erfaringer og råd for hvordan man kan motvirke at stipendiater graver seg stadig dypere ned i en grøft. Innlegget blir etterfulgt av gruppediskusjoner rundt dette temaet.

Forberedelser

Vi anbefaler å lytte til denne podcasten som forberedelse til seminaret: https://pride-network.eu/research-careers-well-being-and-mental-health-a-summary-of-our-webinar-in-february-2021/

Kristine Mollø-Christensens presentasjon fra seminaret kan lastes ned over (trykk på "Presentasjon").

Ressurser

3rd Annual PRIDE Conference: Giving a voice to professionals in doctoral education – how do we communicate and position ourselves?

Icon showing a calendar
Påmeldingsfrist:
13. apr. 2021 10:00
Tid:
Fra: 13. apr. 2021 10:00
Til: 13. apr. 2021 12:00
Spørsmål?
Send en e-post til
pku@diku.no